zdravejte, njakoj moge li da pomogne ....imam dc 10 sas originalnija soft raboti prekrasno(kogato raboti) no postojanno pravi problemi.......garmi programata.....
kompa mi e :
GB nforce2pro
xp2500+
2x256ddr400
2xSATAseagate 80gb
GF 3 TI deluxe
i pak smjatam 1 chas za 3,5chasa i to bez efekti....i kato zabie 2-3 pati kompa .......
Stefaneeee za6to vyv foruma breeeeee ela me pitai 6te ti kaja.
Ama 4akai da kaja i zaradi drugite da znaiat ne si kupuvaite seagate diskoveeeee te sa super typi i bavniiii vypreki 4e sa SATA ot tam e problema
i pri men e sashtoto , vupreki 4e probvax i s ulead . . i pak zabiva .. i 1 h stava za 3-4 4asa pri 3.2 ghz,512 ram .. oba4e drugo mi e po interesno i ako nqkoi znae za software za smesvane v realno vreme na video signal .. shte se radvam da obadi .. ideqta mi e za 1 camera i edno video koito podavat video signal kum pc to i v momenta v koito se snima da mojem da smesvame dvata signala i na harda da se zapisva kraen product ..
Anonymous wrote:njkoi da znae kak v studio 10 na Pinnacle da sloga znak za logo
Znak za logo...importni si logoto w title (wse edno si prawish nadpis) i si go razpolozhi na zhelanata pozitsija Sled towa opredeli dylzhina kakwato iskash!
njkoi ako iska u4ebnik za pinnacle 10..na ruski..da si go svali ot http//torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=28310 nadjvam se da sam na pomognal na njkoi kolega koito e zle s angliiskij kato men